Stamboom van de families
Schuyesmans, Fordel en Van Elsen


Klik hier voor de namenlijst

Zoek de familienaam van de persoon waarvan je de afstamming of de nakomelingen wilt weten en klik erop. In de stamboom zelf kun je op elke gewenste naam klikken om haar of zijn afstammelingen en nakomelingen te zien.


De gegevens van de familie Schuyesmans werden grotendeels verzameld door Charles Geldhof.

De gegevens van de familie Fordel (gelinkt aan Willy Schuyesmans via Rita De Roeck) werden grotendeels verzameld door Antoine Vrebos. Roby Peeters zorgde voor een aantal aanvullingen en correcties.

De gegevens van de familie Van Elsen (gelinkt aan Kris Schuyesmans via Hedwig Van Elsen) werden grotendeels verzameld door Pater Pamphiel Van Elsen (1890-1943), Franciscus (Frans) van Elsen en Luc van Elsen.

De gegevens van de familie Vollemaere (gelinkt aan Willy Schuyesmans via zijn overgrootmoeder Maria Ludovica Luyens, wier zus Victorine Luyens met Albert Vollemaere trouwde) werden geleverd door Marie-Thérèse Vollemaere en Antoon Leon Vollemaere.

De gegevens van de familie Van Camp (gelinkt aan Luc De Roeck via Betty Annaert en via August Van Camp aan Christianne Annaert uit de familie Fordel) werden verzameld door Tom De Loenen (Rumst, 1997).

Dank ook aan Christiane Schuyesmans, Emilienne Schuyesmans, Marie-Louise Briat, Marie-Louise Maertens, Louise Maenhout, Pierre Coopman, Lien Houwen, Dirk Houwen, Roby Peeters en vele anderen die gegevens aanbrachten of verbeterden.

De ouders van Joannes Gustavus Briat werden gevonden in de bestanden van De Ware Vrienden van het Archief, bewerking Burgerlijke Stand Mechelse deelgemeenten 1796-1910, http://www.dewarevrienden.net, ©2009-2013

Deze stambomen werden gemaakt met Brother's Keeper en op het net gezet met Ged2Web.Webmaster: Willy Schuyesmans